Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.10.2003, 20:27   #53
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
mr_spock napisa***322;(a)
Jesli mam miec pretensje do kogos to tylko do Teac Polska.
mam bardzo niskie zdanie o Teac Polska - dzwonie kiedys do nich z pytaniem o powolna smierc mojej spawary i o wspolprace z WinOnCD
-Pan sie mnie pyta o model
-w58e
-a z jaka predkoscia powinna ona nagrywac? - pada pytanie. biorac pod uwage ilosc modeli spawar ktore Teac wypuscil i ich oznaczenie to malo z krzesla nie spadlem
malo tego - Pan Z Serwisu zaproponowal mi wymiana firmwaru "na najnowszy orginalny" - chyba powinien wiedziec ze do tej jednej spawary Teaca NIGDY nie wyszedl update firmwaru

oczywiscie w zadnej kwestii nie otrzymalem pomocy...

a byl kiedys Teac taka pozadna firma...
nimal jest offline