Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.10.2003, 22:46   #55
mr_spock
Merry F****** Christmas

Data rejestracji: 22.10.2002
mr_spock zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
nimal napisa***322;(a)
mam bardzo niskie zdanie o Teac Polska - dzwonie kiedys do nich z pytaniem o powolna smierc mojej spawary i o wspolprace z WinOnCD
-Pan sie mnie pyta o model
-w58e
-a z jaka predkoscia powinna ona nagrywac? - pada pytanie. biorac pod uwage ilosc modeli spawar ktore Teac wypuscil i ich oznaczenie to malo z krzesla nie spadlem
malo tego - Pan Z Serwisu zaproponowal mi wymiana firmwaru "na najnowszy orginalny" - chyba powinien wiedziec ze do tej jednej spawary Teaca NIGDY nie wyszedl update firmwaru

oczywiscie w zadnej kwestii nie otrzymalem pomocy...

a byl kiedys Teac taka pozadna firma...
To ze jakis cieć siedzial przy telefonie mozna im wybaczyc, moze prawdziwy pracownik skoczyl na wc W wielu firmach jest tak, ze koles przy telefonie ma srednia orientacje w sprzecie, powie ci adres, procedure serwisowania itd, ale nie takie szczeguly.

Dzisiaj oddalem nagryware (znow) tak jak zapowiadalem, przynioslem pliczek plyt, nagrywanych, tloczonych itd, przygotowalem sie na ich strate, a sprzedawca nawet nie wziol. Wsadzil jedna z nich dla formalnosci do swojego napedu, pomieszal w folderach i oddal, zabral tylko kartke na ktorej spisalem "co mnie gryzie".
Troche mnie to zdziwilo, ale niech bedzie, byle bylo wszystk ok.

Adres do Teac chcialem, bo pomyslalem sobie, ze jak mi znow odesla ja nie dzialajaca, to bym im szybe wybil tym napedem, kazdy uzytkownik wie, ze ten naped jest NAPRAWDE CIEZKI

JEsli chodzi o sprawe biosu, to jakis kruczek w tym jest, dlaczego by mieli wracac do starszej wersji, mi wsadzili 1.0D a mialem 1.0H. Nie mi jednemu zmienili bios do tej wersji...