a więc tak... w opcjach zaznaczcie sobie, żeby muł w miarę możliwości próbował ściągnąć początek i koniec pliku no i wtedy wchodzicie do muła, patrzycie jaki jest numerek ściąganego pliku, a następnie szukacie go w katalogu "Temp", przegrywacie go na inną patrycje i zmieniacie mu rozszerzenie na avi, i ognia. Koleżanka się nadziała jak ściągała "Kill Bill'a". No niestety... Nie wiem dlaczego niektórzy stosują takie zagrywki... Ponadto wtyczka o której mówił NIMAL może oszczędzić czasu tego "bawienia się" przy użyciu mojej metody [w sumie to nie jest moja metoda].
A osloskop pewnie ma chwilowe problemy... No i tak jest lepszy od Osiolka.com, bo ostatnio osiolek "pożycza" sobie od nich pliki no i ucina kilka klatek, aby rozmiar filmu był inny... Ach ta konkurencja...
a tak na koniec... co oznacza taka opcja w mule mówiąca coś o nagradzaniu kogoś jakimiś punktami !? I czy jak będę miał nowego muła to czy te punkty mi przepadną !?
BTW miles... ja żadko co używam w mule opcji szukaj... jednak zawsze są komentarze i co niektórzy piszą czy to jest Fake czy nie. Radze korzystać z osloskopu i tych linków, które wymienił Nimal.