Dyskusja: Galeria U-zerów
Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.10.2003, 18:55   #146
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
CIAPEK napisa***322;(a)
andrzejj9! Powiem Ci tak...za dużo filozofujesz .
A filozofuje, filozofuje. Taki juz jestem, lubie myslec. Ale dopiero na ewentualnym spotkaniu zobaczylbys, jak bardzo potrafie filozofowac

Cytat:

Chodzi o samą idee pogadania, poznania "na żywo" osób z forum. Kto jak kto, ale ja nie ma sie czego wstydzic czy cos w tym stylu, ze jestem trzynastolatkiem. Jestem dorosłą osobą i jadę tam w celu by miło spędzić czas z ludźmi. Z rozmów na GG tez mozna wyczuc osobe
:chytry:
Chyba nie do konca mnie zrozumiales. Nie twierdzilem, ze ktokolwiek z nas ma jakikolwiek powod, zeby czegos sie wstydzic. Chodzilo mi o to, ze spotkanie w twarza w twarz moze zmienic (i prawdopodobnie to zrobi) sposob, w jaki postrzegamy siebie nawzajem. Ale bedzie to zmiana nieodwracalna. Nie musi byc na gorsze, ale na pewno wplynie na sposob wzajemnych wypowiedzi na forum.

Cytat:

Jasne ze to jest wirtualne ale moze stac sie rzeczywiste. Życie to nie tylko komputer
O, tego zdecydowanie nie musisz mi mowic, jak najbardziej zdaje sobie z tego sprawe. Zreszta dla mnie komputer nigdy nie stanowil celu samego w sobie. Jest tylko narzedziem do pracy, czasami do rozrywki. Trudno byloby juz w dzisiejszych czasach bez niego funkcjonowac, ale nie mialbym z tym problemow. Ostatnio szkoda mi nawet czasu, zeby siasc do niego i sprawdzac poczte, ewentualnie zajzec na forum. Wole w tym czasie poczytac ksiazki.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post