Drodzy Forumowicze!
Chciałbym podać trochę więcej informacji na temat zbliżającego się zlotu. Zacznę od informacji kto już potwierdził swoją obecność:
1.Majonez
2.Brzuszki+Justyna
3.Ciapek
4.Jasut
5.Paput
6.Nimal
7.Forest (współotrganizator

)
Proszę tylko wszystkich, którzy chcą jeszcze się dopisać o potwierdzenie swojego przybycia na maila
surff@surff.neostrada.pl - najdalej do piątku.
Myślę , że spotkamy się wszyscy w Śremie około godziny 16-17 (wszystkim wyślę informacje z mapką dojazdu na maila). Tak jak już pisałem wcześniej - jeśli ktoś z was dotrze pociągiem do Poznania moge wyjechać po niego na dworzec PKP.
Musiałem już zarezrwować pokoje ponieważ w tym terminie w Śremie są jakieś obozy sportowe i zaczeło już brakowac miejsc. Dlatego mam serdeczną prośbę napiszcie na maila kto na 100 % zostanie na noc - jutro muszę zadzwonić i potwierdzić rezerwacje.(Fajnie by było gdyby wszyscy , którzy przyjada na zlot nie uciekali zaraz po imprezce!!) Wstępnie zamówiłem 10 łóżek po 18 zł od osoby. Stwierdziliśmy z Forestem , ze wszyscy przekimamy w jednym miejscu - tak bedzie chyba najlepiej( I będziemy się bawić wszyscy do końca razem

).
Co do samej imprezki to także jutro zarezerwuje dwa stoliki w knajpie, i zagadam na temat rabatu na browarki

. W ogóle to fajnie by było jakbyśmy spotkali się np. na czacie i pogadali sobie LIVE

- np. juto o 22.00
Pozdrawiam!!!
CZAT