Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.10.2003, 21:22   #12
MYCHA
Nowy na forum

Data rejestracji: 29.10.2003
MYCHA w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Hi!
Przerobilem rowniez swoje LG 8320B na model 8400 probowalem roznych biosow obecnie mam 1.12 IBM .. i nicio .. nagrywareczka srednio nagrywa 20x format zapisu clv z-clv p-cav .. hmm chyba zalezy od cisnienia w pomieszczeniu .. no podaza smialo za radami walcze z ide i chcac nie chcac dma jest wlaczone .. nawet nero infotool ladnie pisze ze jest wlaczone .. sciagnalem sobie najnowsze via 4in1 i nic .. odinstalowalem zainstalowalem ..jak wrocilem na starego biosa to spokojnie chodzi mi jako 8320B i nagrywa jak powinna (predkosci i typ zapisu) .. jakies rady ?? co wam sie udalo wywalczyc ?? moze i szukam dziury w calym ale chcialbym tez cieszyc sie 8400B chodzacym .. dodam tylko ze wina cd to na pewno nie jest bo na tej samej testuje mi dla roznych biosow rozne predkosci .. a co do kompa to plyta glowna z Intel 440 BX i Celeron 850 MHz .. mam plyte wymieniac bo sobie nie radzi czy ktos ma moze jakies ciekawe propozycje .. z gory wielkie dzieki za wszelkie sugestie .. a i 1 more .. win2k ..

pozdrowionka MYCHA
MYCHA jest offline