Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.05.2002, 23:16   #2
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
moja milosc do systemu z XP w tytule jest wielka...

ale nie bede bluzgal

sa detonatory(tzn. sterowniki) do roznych systemow - upewnij sie ze to co masz jest do XP (wiem ze to prawie truizm, ale mimo wszystko mozna sie przeciez pomylic...

jezeli karta dziala pod 98 to znaczy ze jest sprawna, wiec to kwestia XP - czy system jest goly? czy sa na nim doinstalowane jakies cuda? (chodzi mi konkretnie o sterowniki do karty dzwiekowej Live! [jezeli taka masz] - jeden z bundli instalacyjnych dolaczanych do w/wym kart SB byl skopany - i powodowal takie krzaki)
jesli nie jest to jakims wielkim problemem - wyzeruj system (albo przywroc ghostem) i sproboj jeszcze raz

bardziej profesjonalnych rad nie mam - ja xp nie lubie i uzywam tylko wtedy kiedy musze (powiedz: konserwatysta)

poza tym czy XP jest warte tylu klopotow? - a i jak juz uruchomisz te karte moglabys podeslac jakis benchmark - zastanawiam sie nad zakupem nowego 3D i wybieram miedzy GF4 a Radeonem8500...

pozdrawiam