Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.12.2001, 22:12   #17
KrzysieX
addict :)

Data rejestracji: 12.12.2001
KrzysieX zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Weron (28-12-2001 23:07):
Cytat:
KrzysieX (28-12-2001 21:46):
Cytat:
tomek (28-12-2001 21:13):
Jak tak czytam te posty to trochę mi was szkoda ale jeszcze bardziej to mi się chce śmiać. I po co wam ten nowy winXP?. Bardzo często ktoś na tym forum pyta co się dzieje z paleniem pod XP. Osobiście używam starego dobrego win98, Teac 8x8x32, nero 5564, clonecd 3211 i wszystko chodzi aż miło patrzeć. Tyle to już się tego wypaliło i jak dotąd nie skopałem żadnej płytki. Więc skoro coś działa dobrze to po co to zmieniać No chyba żeby mieć problemy takie jak wasze. Jak się okazuje raz jeszcze, nowe nie znaczy wcale że lepsze. Powodzenia przy następnym wypalaniu :-)))
Tak! zupelna prawda! Ale... skoro juz jest to jakies XP, to chyba warto przetestowac to cos? A to, ze nie jest to to co inni mysla? coz.. czlowiek uczy sie na bledach Narazie nie mam za wiele czasu, ale jak znajde chwile, to stawiam winME i zapominam o XP
Nie zgadzam sie z wami.
Odkad zarzucilem Windows XP Professional jeszcze ani razu nie mialem z nim problemow( mam go juz ponad miesiac).
I nie chodzi tu tylko o nagrywanie, ale ogolnie jest lepszy, stabilniejszy.
W zyciu nie przeszedlbym teraz na 98, nie mowiac nawet o me to totalna kila zrobiona przez microsoft tylko po to , aby sie nachapac.
Tak, jasne WindaXP jest dobra, na pewno stabilniejsza i bezpieczniejsza od innych produktow Microsoftu... ale... ale sa z nia problemy tak czy owak. Ale tak to chyba musialo byc, bo to w koncu polaczenie dwoch roznych technologii (jadro NT i cala reszta z 9x+ zmieniony design).... zobaczymy... ja osobiscie czekam na edycje druga poprawiona i wracam do czegos starszego... a moze Linux? ))))
KrzysieX jest offline