Dyskusja: nasz turniej q3
Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.11.2003, 12:41   #40
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
ten drugi - OSP tournament 1.03

teraz dwie rzeczy
a)
prawdopodobnie bedziecie grac bezemnie - w nastepny weekend jestem nieobecny (koncerty) i ciezko by mi bylo grac - zreszta mam jakies jazdy z laczeniem sie z serwerami - ale to prawdopodobnie wina nieudolnego routingu ktory wykonalem w domu

Anarki Contest

b) mam pomysl na inny konkurs q3, konkurs w duzej mierze offline (wiem jak niektorym ciezko zgrac sie o jednej porze i grac - bo rodzina nie chce buczcego kompa o 2 w nocy albo lacze slabe bo koledzy ssaja itp)
proponuje turniej pt. anarki contest - mala mapa, jeden glupi bot (skill bring it on) i kto zabije go najwiecej razy w 10 minut

konkurs ma prawie same zalety - nie wymaga mocarnego lacza, mozna potrenowac w spokoju, moga zagrac nawet ci ktorzy maja modemy i niejako pierwotne zawody omijaja ich z urzedu

ma tez wade, nawet powiedzialbym calkiem spora - brakuje elementu kontaktu z zywym przeciwnikiem - ale mam wrazenie ze mozliwosc rywalizacji w wiekszym gronie bedzie zacheta do uczestnictwa

mape juz wybralem
q3dm1krg [nigdzie nie znalazlem jej downloadu wiec umieszcze ja tu w dwoch kawalkach]

zasady gry tez:

mod gry - osp
czas - 10min
bot - anarki
skill - bring it on
pure s. - on
mapa - q3dm1krg
cel - zabic drania jak najwieksza ilosc razy

nie powiem jakie osiagam tam wyniki [z tego tez wzgeldu raczej nie bede bral w tym konkursie udzialu]

mape wybralem malutka z prostego powodu - im latwiej sie jej nauczyc tym szybciej spada przewaga doswiadczonych killerow i wyniki zblizaja sie do siebie - a ta mapa jest naprawde malutka