Dyskusja: Matrix Has You...
Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.11.2003, 02:08   #27
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
ja tak mowilem przed druga czescia - i chcialem wyjsc z kina...
mi sie dwojka podobala - widomo nie to zaskoczenie co w jedynce, ale film zrobiny perfekcyjnie, zero przypadkowych ujec... SUPER

poczekam na trojke (juz niedlugo )
pojde do kina (co mi sie rzadko zdaza) a potem kupie plytke (orginal - co tez do codziennosci nie nalezy ^_^ )

pozdro
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post