Dyskusja: Matrix Has You...
Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.11.2003, 10:19   #29
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
nimal napisa***322;(a)
mi sie dwojka podobala - widomo nie to zaskoczenie co w jedynce, ale film zrobiny perfekcyjnie, zero przypadkowych ujec... SUPER

tak - ale film posiadal fabule ktora da sie spisac na polowce a4, zero glebi (ktora pomimo wszystko mial matrix), aktorstwo tez nie pierwszej swiezosci (poza piekna Monica) - mi sie z calego filmu podobala jedna scena - walka neo na schodach - glownie z powodu uzywanej broni i tego ze mozna bylo podpatrzec techniki (tak jak w walce ze smithami) i tego w czym walczyl neo - ja chce takie ciuchy!
reszta? wylecialo z pamieci - moze poza niesmakiem po przemowie morfeusza - mialem nadzieje ze beznadziejnego amerykanskiego heroizmu (damy rade! dajmy z siebie wszystko) oszczedza juz widzom - a guzik... bleee

na film ide - czwartek 21.30 - glownie w celach towarzyskich, ale o pojsciu na premiere nawet nie myslalem (a w wawie jest chyba 5 pokazow o 15... i bilety po 12 zeta)