Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.11.2003, 11:02   #7
rcobex
Roman Barbarzyńca

Data rejestracji: 01.09.2003
rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Zdecydowałem się wziąść za WinOnCD 6, zainstalowałem, następnie zaktualizowałem go do wersji 6.0.2 (na stronie producenta była to najnowsza aktualizacja). Wszystko fajnie, uruchamiam soft, pokazuje się ładne okrągłe menu i na dzień dobry komunikat o pobieraniu pliku "$RX4BA.tmp", zapisałem ten plik i kilka następnych zresztą, lecz przy każdorazowym uruchamianiu WinOnCD wyskakuje mi to samo lecz zmieniają się nazwy tych plików. Rozszerzenie pozostaje to samo tmp., ale jest to bardzo denerwujące jak zresztą można się domyśleć. Program działa, nagrywarkę mi wykrył, overburning także niczego sobie, tylko to pobieranie pliku przy starcie wizarda, za każdym razem. pierwszy raz korzystam z tej wersji programu i jako tako nie mam z nim doświadczenia ale narazie mi się podoba. Gdybym jeszcze znalazł przyczynę "pobierania pliku" przy starcie wizarda to było by wszystko bardzo fajne. Przy pobieraniu pliku system pisze że plik może być szkodliwy dla komputera jeśli zawiera złośliwy kod - tak pisze dosłownie. Może ktoś pomoże mi z tym problemem ?