Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.12.2001, 21:37   #20
KrzysieX
addict :)

Data rejestracji: 12.12.2001
KrzysieX zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
skorpion (30-12-2001 21:28):
Po pierwsze XP w wersji pl jest takim samym systemem jak wersja angielska tylko ,że zawsze mikrosoft wypuszczał w pierwszej kolejności poprawki do win. ang.,a dopiero do pozostałych.Win XP jest naprawdę bardziej udaną wersją systemu softu,niż poprzednie niewypały ,chociaż i tak nie dorówna Linuxowi,ale żeby go można było spokojnie zainstalować i używać należy,albo już posiadać,albo wydać więcej kasy na sprzęt o więkrzej mocy i musi być kompatybilny.Jeżeli tak nie będzie to zawsze będą kłopoty i nie tylko z nagrywaniem,ale z graniem ,muzyką,stabilnością itd.. Ja nie mam żadnych z nim problemów nagrywam za pomocą programów jakie mi akórat są w danej chwili potrzebne,i nie zwaliłem żadnej płyty.
To jakie ma miec niby wymagania ten XP? mam Durona750 prawie 400Mb RAMu, wiec nie jest to cholernie slabiutka konfiguracja, a sa jednak klopoty. Fakt, ze nagrywarka jest juz dosc stara(4x,4x,32x), ale na innych systemach (WIN95,98,ME,2000,Linux) pali jak zloto, wiec jest w pelni sprawna.
Mimo wszystko MS zrobil niezly system, ale mysle, ze wlasnie jakis service pack by sie przydal, zeby naprawic to i owo...
A wlasnie! czytalem gdzies, ze MS wypuscil jakas poprawke do obslugi nagrywarek.. wie cos ktos o tym? moze jakis adresik?
KrzysieX jest offline