Cytat:
nimal napisa***322;(a)
podaj wiecej szczegolow - jakie zrodlo odtwarzania bedzie (cd czy net), jaka rozdzialka plikow, na ile kompatybilny ma byc format (ktore windy, czy tez linux i mak?)
Sid dal Ci odpowiedz co do wind (chyba blink video jest od win98), ja co do wszystkich platform... mozemy jeszcze powiedziec jak taka plyte nagrac (jezeli to ma byc plyta...)
|
Nie nie ja zrobilem z niczego problem, mam kilka teledyskow i filmow koncertowych, w malej rozdzielczosci, i w sume w slabej jakosci, i tak sobie wymyslilem zeby te pliki mialy ten sam format, i jeszcze jedno, chcialem filmy zmiescic bezstratnie(jakosciowo), na cd 700Mb(no albo 800Mb), bo te wszystkie filmy maja lacznie 920Mb i tak sobie wymyslilem ze moze znajdzie sie format ktory bedzie zajmowal najmniej miejsca(slyszalem ze mpg i rodzina - jest bardzo miejsco zerny, w porownaniu do konkurencyjnych formatow).......
..........A to wszystko dotyczace kompatybilnosci(z systemami), to napisalem poto zeby ktos mi nie wytrzasnal formatu moze i dobrego ale jeszcze nie znanego, o ktorym malo kto slyszal i byl by problem z odtworzeniem takiego pliku.......