Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.11.2003, 21:25   #6
mqy
Wymiatacz

Data rejestracji: 06.11.2002
mqy zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
nimal napisa***322;(a)
podaj wiecej szczegolow - jakie zrodlo odtwarzania bedzie (cd czy net), jaka rozdzialka plikow, na ile kompatybilny ma byc format (ktore windy, czy tez linux i mak?)

Sid dal Ci odpowiedz co do wind (chyba blink video jest od win98), ja co do wszystkich platform... mozemy jeszcze powiedziec jak taka plyte nagrac (jezeli to ma byc plyta...)
Nie nie ja zrobilem z niczego problem, mam kilka teledyskow i filmow koncertowych, w malej rozdzielczosci, i w sume w slabej jakosci, i tak sobie wymyslilem zeby te pliki mialy ten sam format, i jeszcze jedno, chcialem filmy zmiescic bezstratnie(jakosciowo), na cd 700Mb(no albo 800Mb), bo te wszystkie filmy maja lacznie 920Mb i tak sobie wymyslilem ze moze znajdzie sie format ktory bedzie zajmowal najmniej miejsca(slyszalem ze mpg i rodzina - jest bardzo miejsco zerny, w porownaniu do konkurencyjnych formatow).......
..........A to wszystko dotyczace kompatybilnosci(z systemami), to napisalem poto zeby ktos mi nie wytrzasnal formatu moze i dobrego ale jeszcze nie znanego, o ktorym malo kto slyszal i byl by problem z odtworzeniem takiego pliku.......
mqy jest offline   Odpowiedz cytując ten post