Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.11.2003, 08:18   #7
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
do 400 zeta to tylko 9100/8500/8500le - all in wonder - czemu nie - tylko ze takie karty sa bardzo drogie

niestety 9100 i cala te rodzine wycofano z produkcji i sprzedazy zastepujac ja slaba rodzina 9000/9200 - karty teoretycznie nowsze w praktyce ulegaja 9100 na kazdym polu - ale tez nie sa zle - a gry pociagna jak bedzie trzeba (bez bajerow ale pociagna - matrox (poza parhelia) nawet marnie nie pociagnie)

jesli nie znajdziesz - bo nawet nie wiem czy maja to w komputroniku - nie umiem tam niczego znalesc - to zostaje ci gf3ti200 lub okazyjny gf4ti4200 - ale nie sadze zebys znalazl to za te pieniadze - sytuacja kiedy ta karta koszotwala 340 zeta to byl jakis chory pomysl sprzedawcy - bo kosztowac powinna (i kosztuje) o 100-150 zeta wiecej

moj 9100 mial problemu - jak kazda karta a zwlaszca ati - po pierwsze okazal sie przemalowanym 8500full, po drugie dal sie podkrecic do 300/290 (wyzej nie ciagnalem - ale sadze ze sie da) a i wyniki w markach ktore uzyskal na kompie siostry byly (Za te pieniadze) adekwatne (kolo 11k)

z drugiej strony catalysty 3.8 (najnowsze) nie wspolpracuja poprawnie z ta karta - gry mi sie wieszaja, znikaja tekstuwy, resetuja sie ustawienia pulpitu i takie glupoty, wiec jade na 3.7
dodatkowo ati maja jak zwykle skopane drivery opengl - to juz tradycja - uzywam opengl dell's leaked (sa gdzies jeszcze jako separate download i sa dodane do ktorejs wersji Omeg)
tyle marudzenia