Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.11.2003, 09:59   #112
kdomon
Gość

Cytat:
Jabba the Hutt napisa***322;(a)
- - jak nie było o chapterach ? To skąd ja o nich wiem ?
Jabba
Znalazłem - wspomniał o nich CobraVerde w krótkim poscie [gdzieś wcześniej chyba na 2 str.]

Cytat:
- Do DVD2DVDR najlepiej rippuje się DVDDecrypterem albo DVDFabem
Jabba
Próbowałem DVDDecrypter***8217;a ale też przewrócił mi system [tak jak opisałem wcześniej] ***8211; czy jego można uruchomić z opcją NoASPI lub coś w tym stylu
Tego drugiego nie znam i nie mam ***8211; czy można coś na jego temat znaleźć na tym Forum ***8211; i może jego samego [No i jeszcze czy też nie będzie się gryzł z ASPI]

Cytat:
- jak jest "no buffer underrun detected" to dobrze...
Jabba
dobrze Ok. ***8211; ale tzn. mam czekać dalej i nic nie robić czy może nie mam na co czekać i nacisnąć [chyba] ***8222;anuluj***8221; nie czekając na komunikat ***8222;Finisz***8221;

Cytat:
[B- Ifo Edit zawsze się uruchamia pod koniec pracy DVD2DVDR (właściwie CCE) i nic nie robi - trzeba mu podać scieżki dostepu, także do napisów. Mam nadzieję ,ze ustawileś sciaganie napisów przez DVD2DVDR na początku.
Jabba [/B]
Tak jak pisałem ustawiłem wszystko, przeszedłem także wpisywanie do CCE [przecież sam zauważyłeś to o Chapterach]
Mało ***8211; wczoraj spróbowałem to wypalić na RW = film był ekstra grafika i dźwięk , pojawiły się nawet ku mojemu zdziwieniu polskie napisy ale Hmm ZIELONE [na podglądzie PowerDVD nie było ich wcale]
Poprawiłem napisy tak jak pisaliście + Get VTS Sectors = wypaliłem jeszcze raz i było ekstra [oprócz tego niebieskiego ***61516; ]

Cytat:
[B- aby pozbyc się niebieskiego prostokąta trzeba sobie kupić CCE na własnosć.
Jabba [/B]
Wiecie może jaki koszt
  Odpowiedz cytując ten post