Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.11.2003, 10:54   #1
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Question TANI Aparat Cyfrowy (do ok.600 zł) KODAK Cx-4200 Easy Share ?

Witam i proszę o pomoc w mało dla mnie bliskim temacie.

Szukałem na forum szukałem w sieci i teraz chciałem się poradzić Was ad. wyboru na prawde taniej cyfrówki bo narazie o profesjonalnym aparacie mogę pomarzyć, a w najbliższym czasie mogę się stać posiadaczem "taniej cyfrówki" tylko muszę dokładnie zastanowić się nad wyborem.

Wczoraj bardzo długo siedziałem w nocy wuszykując wszelkie wiadomości mi potrzebne oraz jakieś specjalistyczne forum o cyfrówkach, ale albo źle szukałem, albo źle celowałem pomiędzy wynikami wyszukiwania bo wielkich informacji nie znalazłem i na żadnym forum nie zamieściłem mojego pytania.
...

Chciałbym dobry/tani aparat cyfrowy - jak każdy zadowolony konsument heh

Jestem już raczej zdecydowany na Kodak'a Cx-4200 Easy Share wg. wielu najlepszy wybór w klasie, wg. mnie...również
Najtańszy z Kodaków o przystępnych parametrach i opcjach dla amatora.
Spójrzcie tu na mały opis...http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5860
a tutaj na dokładniejszą specyfikacje na stronie Kodaka http://wwwpl.kodak.com/PL/plugins/ac...odakCX4200.pdf.

Czy to dobry wybór? Dla mnie te 600-700 zł to nie są małe pieniądze, a chciałbym je dobrze zainwestować w aparacik.

Jeśli macie jeszcze jakieś swoje typy...słucham Zastanawiałem się jeszcze nad Mustek G-Smart D30, ale chyba nie.

W Kodaku fajną sprawą jest wewnętrzna pamięć (16 MB) i oprócz tego gniazdo na karty zewnętrzne. Będę miał taniej zakupioną karte 32MB SD od kolegi, który znalazł dwie takie karty nad morzem, ale jedną wyrzucił i jedną będę ja miał...więc pamięć się nieco zwiększy.
Szkoda troche ze to full automat, ale aparaty bardziej profesjonalne to więęększy koszt.
Zastanawiające jest to, że aparat nie posiada nagrywania sekwencji Video (tak mówią, piszą użytkownicy), a na wielu stronkach w opisie napisane jest iż jest to możliwe

Czy to dobry wybór wśród konkurencji? A może jeszcze coś tańszego lepszejszego dostane?

A może ktoś ma ten model Kodaka i podzielił by się wrażeniami?

Proszę o pomoc, opinie...takiego tematu jeszcze nie było jeżeli chodzi o tak tanie aparaciki Pozdro
Dołączone obrazki
-sb.jpg 

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!

Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 04.11.2003 o godz. 10:58
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online