Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.11.2003, 21:38   #2
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
to normalne w windach, smieca...
masz stary system nie przygotowany z mysla o ciaglej pracy - ja mam serwerowy i po kilku dobach tez widze spowolnienie - daje restart to progsy nie sprzataj po sobie sladow - moglbys na sile wyczyscic ram z bibliotek pozostawionych przez zamkniete progsy (za pomoca ramidle np) ale to system informuje ktore bibliteki sa uzywane wiec raczej mala kozysc z tego wyniknie...
jesli mozesz i Ci zalezy - zmien system na jakis z rodziny NT (ja polecam 2003) - one sa przygotowane do dzialanie non stop

podro
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post