Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.11.2003, 09:34   #15
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
przemo_one napisa***322;(a)
ogolnie musze stwierdzic ze w trojce nic sie ani kupy ani ****** nie trzyma - juz naprawde przesada moim zdaniem co nie zmienia faktu ze to jest film konczacy trylogie
jesli ktos nie zaglebil sie w 2-jke to nawet niech do 3jki nie zaglada ale...
no a ja bylem wczoraj na 18 w kinie i widzialem ten film i nawet mi sie podobal ale za duzo niezgodnosci bo... i tu mialem pisac co ale sami sie przekonajcie nie bede psul wam zabawy a ci ktorzy ogladali wiedza o co chodzi :chytry:
hmm - a w co sie trzeba bylo zaglebiac w matrixie2? przeciez tam nic nie ma... scenariusz jest pokrecony, ale ma raptem z pol strony fabuly i jesli cos mowi o swiecie to tak strasznei wprost ze naprawde nie ma sie w co zaglebiac

z ogladania efektow z rozdziawiona geba wyroslem - jak ktos chce efekty to niech zajzy na demoscene i tam popatrzy, kopara moze naprawde opasc
jesli dla kogos film jest super bo ladnie wygladaja wybuchy - to ma fart - bo bedzie sie bawil dobrze na filmach przez nastepne 10 lat, ja jakos szukam tam czegos innego

a nie ogladajac filmu moge powiedziec w ciemno ze nic sie nie wyjasnilo - bo przeciez niedlugo sie okaze ze powstaja matrix 4,5,6, serial telewizyjny, kreskowka, komiksy i pluszowe misie w czarnych okularach

ps. kupie stroj Neo - ten przypominajacy sutanne, cena do uzgodnienia