Dyskusja: zabawne historie
Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.11.2003, 12:37   #23
KarolluZ
Guru

Data rejestracji: 29.06.2002
KarolluZ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Nimal nie masz za co przepraszać, bo to ja porównałem ludzi do maszyn... ale to naprawdę nie ma ze sobą nic wspólnego...

Sid... powiem to tak... odnośnie kształcenia się to niestety póki co mogę liczyć na siebie, bo szkoła mi nic nie dała... od dzieciństwa interesowałem się kompami... zaczynając na starym poczciwym Ataraku, po przez Amigę 500+ z kickstartem 2.0 i stacją 5,25... kończąc teraz na PC. Jednak los chciał, że po prostu ze względu na wzrok zawsze byłem bliżej niż dalej tego co chciałem. Dopiero teraz skończyłem dwuletnie policealne studium zawodowe no i w końcu mam papierek technika informatyka . Jednak wiesz co !? Myślałem, że przyjdzie mi na to zapracować, tymczasem osiągnąłem to bez żadnego większego starania. Dlaczego !? Bo w szkole jednym słowem poziom był za niski... A wkurza mnie takie coś, że ludzie często płacą by zdobyć wykształcenie, a potem każdy się do informatyka zraża. I w tym jest problem... Po prostu każdy musi czuć swoje powołanie i robić coś w tym kierunku.

A wracając do humoru . To ostatnio kolega powiedział, że przynosił swojemu brejdakowi ciotecznemu film na dwóch cedekach... A ten brejdak cioteczny go się spytał ile tyn film będzie zajmował po zainstalowaniu .