Dyskusja: zabawne historie
Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.11.2003, 14:46   #24
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
w odroznieniu od informatykow czysto softwareowych - ktorzy generalnie programuja duzo lepiej - ale z migracja bywa ciezko
Taaa - powiem Ci ze u nas panuje powszechne przekonanie wsrod kadry ze informatyka to taka rozbudowana dziedzina matematyki
Cytat:
nimal napisa***322;(a)
jednak najwyzszej klasy specjalisci w wiekszosci nie znaja sie na niczym poza wlasna dzialeczka, ktora z troska i pasja uprawiaja
np webmaster moze wogole nie miec pojecia o php - jest grafikiem strony i w tym jest super - kod pisze kto inny (przypadek znany mi osobiscie), sa ludzie ktorzy jave i asp znaja na wylot a w php nic nie napisza - to tylko przyklady, tak dobrane, zeby pokazac ze specjalisci danej dziedziny moga znac tylko jedno zagadnienie nawet w swojej dzialce wiedzy
Tu to mnie zaskoczyles - bo dla mnie webmaster to w zasadzie powinien wyrozniac sie znajomoscia PHP, a nie grafika. Albo czlowiek ktory zna jave na wylot a w PHP nic nie napisze - ciekawe
pawelblu jest offline   Odpowiedz cytując ten post