Dyskusja: InCD problem ?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.11.2003, 18:37   #1
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
InCD problem ?

Sprawa miewa się tak, gdy jeszcze miałem nagrywarę LG to chciałem sobie zformatować płytkę CDRW do CDMRW
I dziwiła mnie jedna rzecz:
Po sformatowaniu gdy chciałem wyciągnąć płytkę to Incd informuje mnie iż niezbędne jest zapisanie ścieżek na płytkę i potrwa to 1min. Więc dobra alę gdy później uruchomiłem nero i zobaczyłem opis płytki to było napisane----> Wstrzymane formatowanie MRW.

Teraz gdy jestem posiadaczem Litka 52327S to przy pierwszej okazji sformatowałem CdRW i ten komunikat nie wyskoczył. A gdy brałem info o płytce to pisało Płytka MRW !!!!

I niby wszystko jest OK ale ten sam problem zaczął się wtedy gdy sfleszowałem mojego LITKA najpierw do qs0c a potem do qs0b, wyskakiwał komunikat taki jak w palarce LG. Więc przywróciłem sobie poprzedną wersję biosu alę nic z tego. Dalej to samo (

I dodam że obie nagrywarki wspierają format MRW. Proszę o pomoc !!!
andy jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online