Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.11.2003, 00:23   #1
virus500
Nowy na forum

Data rejestracji: 30.09.2003
virus500 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Pomocy przy tworzeniu płytki VCD !

Nagrywałem już kilka filmów w systemie VCD i nie było komplikacji z odtworzeniem ich na DVD ale po tygodniowej przerwie pojawiły sie problemy . Po nagraniu płytki za pomocą Nero 6015 i 6019 a dokładniej Nero Vision (już nagrywałem wcześniej jak pisałem) w folderze MPEGAV znajdującym na płytce po nagraniu jest tylko plik roboczy !! Filmu nie moge odtworzyć - nie ma obrazu a głos jest strasznie postrzępiony !? Czy ktoś może mi pomóc !! Zeby pomóc wyjaśnić problem powiem jak przerabiam filmy - najpierw wyodrębiam dzwięk (NanDubem) potem przepuszczam przez Wave Editora , teksty przerabiam na programie Subtitle Tool następnie łącze teksty + film w NanDubie i tworze video server , sygnał podaje razem z dzwiękiem na TMPGnc gdzie poddany jest konwersji (ustawienia są wporządku bo już pisałem na ten temat wcześniej z Robs Yodą). Następnie włączam Nero i wybieram nagrywanie VCD . Przed nagraniem tylko plik ponownie poddany jest konwersji(około 1g20m).Jednak po nagraniu niestety klapa !!Prosze doradcie co jest nie tak ??
virus500 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online