Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.11.2003, 15:10   #3
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
sam jestem wlasnie studentem ktorego zycie (glownie towarzyskie) zmusilo do ugiecia sie - kupuje komorke, narazie przegladam oferty i szlag mnie trafia

teraz do rzeczy - ktos o moim podejsciu do telefonu bedzie szukal jak najnizszych tzw oplat obowiazkowych, czyli abonament, ew. minimalna ilosc kasy wydana na doladowania, i tanie sms'y - dzwonic beda do mnie inni - i teraz sie zastanawiam - bo w abonamentowkach cena telefonu jest korzystna, ale oplaty sa wysokie a w prepaid sporo trzeba wydac na telefon - kalkuluje to sobie jeszcze - zwlaszcza ze dlugi weekend jest wymowka do odlozenia zakupu

ps. student raczej wezmie prepadia - do abonamentowego trzeba sie meczyc z jakimis zaswiadczeniami - co np. u mnie bylo klopotem bo pomimo nienajnizszych zarobkow mam kredyt na glowie co stawialo mnie w sytuacji potencjalnego kretacza dla sieci era - wypialem sie na nich (i tak bym tam nie kupil - wysylanie do nich smsow z netu to porazka - to tez wazne kryterium - wieksozsc studentow ma dostep do netu i smsmy glownie sle z tlena czy 1stwap)

hope this helps