Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.11.2003, 20:20   #9
mqy
Wymiatacz

Data rejestracji: 06.11.2002
mqy zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
rozumiem juz sytuacje

mozesz na probe(...)sluchasz na komputerowych glosniczkach lub sluchawkach typu pchelki - to mp3 jest w sam raz
[Odbiegam od tematu mula bo mam link od kizia, dzieki, jak bede mial problemy to bede pisal]
Wlasnie, wlasnie slyszalem cos o tych mpc ale nie jestem wogle zorientowany, szczerze mowiac to sie troche boje zmiany formatu[przy czym trzeba dodac ze ludzie, nie wiem ale jakos wogle nie zwarcaja na jakosc sluchanej muzyki, tylko zadowola sie byle czym], nie chcial bym zeby kiedys wyniknela sytuacja ktorej nigdy przedtem bym nie bral pod uwage, ale trzeba sprobowac to nie boli[jak np. z Opera, Foobarem, EAC, Fuiero, Win 2000... - jest pieknie!!!], standard dyktuje wyzszosc[czyt. spoleczenstwo] i ja mam w tego typu sprawie, slaby glos[pewnie i sluszny bo niema chyba co porownywac mpc z mp3]........
.......A jesli chodzi o moja niechec do mp3[ja nie jestem audiofilem, w znaczeniu - sluch brzytwa], to cos mi sie robi sluchac mp3 w 128kbps[sercu tlenu az brakuje], z netu jesli cos sciagalem to min 192 ale nie zawsze bylo...[za dobra jakosc], i moim zdaniem jest to totalne minimum w mp3 jaka moge sluchac, ale niestety nie zawsze, mialem plytke orginal[System of a Down - Toxicity], posluchalem ja kilka razy i doszedlem do wniosku ze nie podoba mi sie[z wyjatkiem kilku piosenek]... A wiec zgralem do mp3[wedle starej receptury EAC w SecuryMode - wazna TyLKO jakosc i Lame 3.92 w 224kbps], ot tak zeby miec, a orginal sprzedalem....
....niedawno zrobilem sobie skladanke i umiescilem na niej kilka utworow z tejze plyty, po odsluchu sie przerazilem, ze takie TEPE ucho jak moje slyszy tak roznice:o , nie mowie ze w kazdym miejscu, ale jest tam kilka takich cichszych i wolniejszy piosenek w ktorch dzwiek jest bez takiej jakby glebi... taki uciety w przestrzeni.....
....A jesli chodzi o sprzet do odsluchu do muzyki[jak slucham przy kompie] slucham za pomoca nie zlych sluchawek[nie pchelek], ale chwilowo po przeprowadzce do domu bede mial kompa w swym pokoju i bede sluchal muzyki glosno, obecnie zbieram jecze tylko kase na kolumny bo wzmaka i cd juz mam.......
PS. Nie denerwuje kogos ze robie kwadratowe nawiasy[] zamiast okroglych()...??[kwadraty robi sie znacznie szybciej]
mqy jest offline   Odpowiedz cytując ten post