Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.11.2003, 23:01   #6
SEBAW
Stary użytkownik
Zlotowicz

Data rejestracji: 09.06.2002
SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
makaron napisa***322;(a)
tttiiiaaaaaaaa ale jak to zrobie to żegnaj z gwarancją a nagrywarka ma 2 tygodnie
Gdy zostanie wgrany poprawnie bios, to nie tracisz gwarancji. Producenci zalecają, aby ich sprzęt był aktualizowany od środka.
Tu masz najnowszy bios: http://www.kuroutoshikou.com/product...R5112-1M32.exe Przed aktualizacją biosu wyłącz DMA oraz programy w pracujace w tle. Aktualizacja powinna byc prosta. Wystarczy kliknąc na ten plik, a potem program poprowadzi cię dalej. Zakończenie wgrywania jest potwierdzane komunikatem. Potem tylko reset kompa i powinno wszystko działać.
Sprawdż jeszcze jaki posiadasz bios, bo ten co ci podałem jest oznaczony jako 1M32.
Ja ci napisałem jak to się robi, ale jeżeli coś nie tak wyjdzie, to nie biorę na siebie odpowiedzialności!!! Jeżeli coś ci nie pójdzie dobrze, to można jeszcze naprawić napęd, ale nie zawsze.
Życzę powodzenia.
SEBAW jest offline