Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.11.2003, 11:34   #5
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
sam jestem wlasnie studentem ktorego zycie (glownie towarzyskie) zmusilo do ugiecia sie - kupuje komorke, narazie przegladam oferty i szlag mnie trafia
No niewykluczone, ze ja sam niedlugo bede sobie musial sprawic komorke (do tej pory skutecznie sie temu opieralem), dlatego tez temat projektu jest mi calkiem na reke (sami go zreszta wybralismy). Przy okazji dowiem sie przynajmniej, co jakie sieci oferuja, i jaka oferta bylaby najlepsza. Bo jesli juz bym cos kupowal, to raczej na abonament. Karty Pre-paid wcale juz nie sa takie oplacalne. Tzn niby w porzadku, kupujesz i masz iles tam pieniedzy do przegadania, ale w praktyce bardzo szybko konczy sie ich waznosc i juz trzeba kupowac nowa. Kiedys przez jakis czas uzywalem komorki i z trzy razy kupowalem taka karte - ani razu nie udalo mi sie zuzyc jej do konca zanim tracila waznosc, czyli po prostu tracilem pieniadze.

A jesli chodzi o podpisywanie umowy, to mozna teraz znalezc odpowiednie dla siebie warunki i placic niewielki abonament (20 - 30zl). Nie ma wtedy darmowych minut (albo jest ich niewiele), albo rozmowy nie sa tanie, ale przeciez dokladnie tak samo jest przy kupnie karty. A tutaj dodatkowo zawsze sa jakies uslugi, plus mozna sobie wybrac jakis ciekawszy telefon, jesli komus na tym zalezy.

Obydwa rozwiazania maja swoje wady i zalety, ale osobiscie, jesli bede sie jednak musial komorka zainteresowac jeszcze blizej (czytaj sprawic ja sobie), to raczej bedzie to jakis abonament.

A jesli chodzi o sam projekt to dzieki za uwagi, wezme je pod uwage (uwagi, uwage, eh.. )

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post