Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.11.2003, 00:16   #2
Joe_Doe
...w podróży...

Data rejestracji: 20.06.2003
Joe_Doe niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
A nie prosciej przeciągnac kabel? Tanio i prosto. Jezeli gniazdko na dole jest starego typu (biale i duze) masz nastepujace mozliwosci:

1. Jesli gniazdko jest nie uzywane (zajete) - wtyczka-przejsciowka na RJ-35 (o ile dobrze pamietam symbol).
2. Jesli gniadko jest uzywane:
a) podlaczyc bezposrednio do gniazdka (wewnatrz) - na dole gniazdka sa zazwyczaj dwa otwory na kable "wejscie" i "wyjscie".
b) kupic gniazdko w ktorym z boku jest wyjscie RJ-35.

Jezeli gnizdko jest nowego typu - to nie wiem Przepuszczam, ze mozna kupic jakis rozgaleziacz.

Ja tak mam zrobione (sposob 2a ) - na jednym pietrze gnizdko i przeciagniety kabel na gore. Jedynym problemem moze byc poprowadzenie kabla. Ja jak to robilem to mialem drewniane futryny i wystarczylo poprostu przewiercic dziurke a potem uszczelnic silkonem. Pozniej podczas wymiany okien "zamontowalem" w murze kawalek rurki z plastiku. Jezeli szukasz rozwiazania bezprzewodowego bo masz problem z przecignieciem kabla - no coz, moze komos sie przyda to co tu napisalem.
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon
"Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K.
Joe_Doe jest offline   Odpowiedz cytując ten post