Dyskusja: Spis powszechny
Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.11.2003, 22:07   #21
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Wpisuję się i ja - ten znany skądinąd zgryźliwy perfekcjonista i zwolennik wszystkiego, co trudne w wykonaniu ;-P...

Idzie Marsjanin po swojej rodzimej planecie i widzi nagle faceta, podchodzi do niego:
- Co ty tu robisz?
- Jestem kosmonautą z USA, mój lud słynei z zaawansowania technicznego, wobecz czego zbudował okazały prom kosmiczny, którym tu przyleciałem.
Marsjanin nieco zakłopotany idzie dalej. Po chwili widzi drugiego faceta.
- Co tu robisz?
- Jestem chińczykiem, mój lud to wspaniali budowniczy. Wybudowali ogromny mur sięgający aż na Twoją planetę i tak się tu dostałem.
Totalnie już skołowany Marsjanin idzie dalej i widzi trzeciego ziemianina - Polaka.
- A Ty co tu robisz?
- A nie wiem.. Yp... Z wesela wracam... Yp...

;-P

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:
M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post