Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.11.2003, 14:41   #14
Renee
Bywalec

Data rejestracji: 23.10.2003
Renee w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Nulek
Heh, to ja dla równowagi napiszę coś pozytywnego
Mam 401S@411S od 2 miesięcy i jestem z niego bardzo zadowolony. Wypaliłem pomyślnie 26 płyt różnych formatów i producentów. Uważam, że to był jeden z moich najbardziej udanych zakupów.
Dlaczego w takim razie tak wiele osób raportuje problemy? Pozwolę sobie zauważyć, że ludzie narzekają na wszystkie nagrywarki, również Pioneer A06, Plextor PX-708A, NEC 1300 itd. Poczytajcie sobie zagraniczne fora dyskusyjne, żeby sobie rozszerzyć horyzonty
Ponieważ Lite-On jest bardzo popularny ze względu na niską cenę i możliwość przeróbki, więc znalazł wielu nabywców. A im więcej osób użytkuje dany model, tym więcej pisze postów na grupy dyskusyjne. Użytkownicy zadowoleni ze sprzętu raczej nie piszą, bo i po co? Zazwyczaj piszą ci, którzy mają jakieś problemy. Ot i cała tajemnica, dlaczego można odnieść złe wrażenie czytając posty.
Proszę mnie źle nie zrozumieć, nie twierdzę, że Lite-On jest idealny. Nie mam też zamiaru go reklamować i odradzać inne nagrywarki. Każdy kupuje, co chce. Chciałem tylko wykazać, że są użytkownicy zadowoleni z tego modelu i jestem pewny, że jest nas wielu.
Nie można generalizować i wydawać o czymś opinii na podstawie liczby osób negatywnie się o tym wypowiadających, jeżeli nie zna się liczby osób wypowiadających się pozytywnie. To taka ogólna uwaga na zakończenie mojego przydługiego postu.

Nulek
Ja swoją przerobiłem zaraz na początku jak NULEK TO WSPANIALE OPISAŁ
nagrywa bezproblemowo na każdych PLUSOWYCH nośnikach a z minusowych uwielbia zazwyczaj markowe!. Odtwarzane są u mnie na stacjonarnym DVD zDivX-em Firmy YAMADA i na Sony DVP ileś-tam! u znajomka.
Dzięki CI NULEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POZDRO! RENEE
Renee jest offline