Dyskusja: Ltr 52327s - Qs0c
Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.11.2003, 19:12   #8
Sebastian997
Forumator

Data rejestracji: 12.07.2002
Sebastian997 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez SEBAwl
Wydaje mi się, że niedługo Liteon wypuści dobry bios. Jak niekórzy pamiętają, to kiedyś Liteon też wypuścił biosy, w których był błąd związany z overburniengiem. Zostało to naprawione po pewnym czasie i ten błąd też zostanie wyeliminowany z biosów. Pozostaje nam tylko czekać...
Wiec moja propozycja jest taka - skoro zespol CDRInfo potrafil "zdopingowac" LiteOn'a do usuniecia bledu objawiajacego sie w tescie overburning'u to moze warto by zainteresowal sie tez i ta sprawa. Nie dociekam jakimi sposobami "przyszpilili" LiteOn'a ale widac ze maja dar przekonywania Moim zdaniem, jesli wogole mozna mowic o jakimkolwiek problemi obejmujacym wszystkie egzemplarze tego modelu, to problem ten lezy wlasnie w oprogramowaniu, a nie w samym sprzecie. Dlatego wydaje mi sie ze usuniecie takiej usterki nie powinno byc trudne. Trzeba przyznac, ze faktycznie, niektore wykresy w KProbe czy w WSES przy zapisie CDRW sa zatrwazajace, przy czym zapis na plytach CDR wyglada dla odmiany bardzo dobrze. Widac tez spore roznice w ilosci bledow na CDRW pomiedzy poszczegolnymi wersjami firmaware'e. Panowie, niech ktos zadzwoni jeszcze raz do LiteOn'a
Sebastian997 jest offline