Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.11.2003, 00:04   #3
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Lookas
Właśnie dziś zakupiłem NEC'a ND-1300A z firmwarem 1.07. Pioneer odpadł z listy, bo (podobno) to samo jest w TEACu. LiteON odpadł mimo ceny i możliwości prezrobienia na 411 (przez osobisty brak zaufania do firmy i narzekań na forum). Pozostał wybór TEAC - NEC. Podobnie jak u Ciebie
Mój wybór juz znasz, udało się nawet NEC'a zdobyć w promocji za 620zł więc już bezdyskusyjnie nie mam wątpliwości, że zakup się udał. (Wrocław)
Mam nadzieję, że będzie służył długo (VERBATIM DVD+RW już wypaliłem, zabieram się do PRINCO 4x - płytkę widzi, to pewnie i wypali )

Pozdrawiam i życzę dobrego wyboru
Uścislając - Teac to Pioneer z innym firmware (od teaca).

Dużo to nie wypaliłeś - jedna płyta... Może poczytaj forum, co wielu userów sadzi o tych Princo, Esperanza, Datex, Szmatex... Ja wiem ,ze chodzi o pieniądze, ale chyba chcesz aby filmy, które z trudem skompresujesz i wypalisz, posłużyły ci chociaż kilka lat. No chyba,ze zamierzasz je "rozprowadzać" a potem zniknąć . Pamiętaj ,ze "tanie mięso psy jedzą".

Jabba

SITH LORD
Jabba the Hutt jest offline