Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.11.2003, 12:04   #20
przemo_one
Gość

po pierwsze modemy ala thomson to sa alcatele ktore tylko sprzedaje tomson (modem produkowany przez alcatel dystrybowany przez thomsona i rozprowadzany prze tepse czy moze byc cos lepszego?? <lol> )

po drugie wizualnie wyglada lepiej ale co mnie razi to ze kablel usb jest na stale w urzadzeni wiec jak cos z kabelkiem sie stanie to musz otwierac modem zeby wlutowac nowy a segeam ma kabel taki jak do drukarek

po trzecie alcatela ktorego mialem niestety z powodu glupoty albo wrecz bezczelnosci i hamstwa tepsy nie udalo mi sie przetestowac(bylo na forum)

po czwarte co do dzielenia neo to ja mam taki patecik a mianowicie nie stawiac zadnych routerow hardwearowych tylko softwaerowy jakis komp z win 98 i tam rozdzielanie netu (wiem to lipne ale sluchajcie dalej)
jak przyjdzie pan z tepsy to ten router mowimy ze "komp brata" ktory mi udostepnie net w lokalu a lana na ulicy to se mozna miec no nie??
oczywiscie pana z tepsy pierwszego dnia nie musimy wpuszczac - wogole nie musimy (ciekawe co wtedy tepsa zrobi) i umawiamy sie z nim na dzien nastepny ktorego to juz wszystko w kompie bedzie posprzatane np reztrykcje zrobione ze ip sasiada nie moze korzystac z netu i tu konczy sie moj sposob nobo jak maja udowodnic ze jest udostepniane na 5 a nie tylko na dwa??
a nawet jakby cos wiedzieli to i tak za malo na kare jak w domku wszystko cycus
no i jeszcze jedno jak macie jakiegos znajomego montera to oki ale jak jakis "sluzbista" to zeby wam czasem nie polecial na pirackim sofcie itd(czy to wogole mozliwe??)
ja tam jak bym rozdzielal neo to bym mial wszystko legalne(sys itd a tam o filmy i duperele nikt nie powinien sie czepiac) i zadnych pirackich cd bo to juz namacalny dowod bo taki hd to zawsze moze "niechcacy" upasc czy cos albo sie niechcacy sforamtowac + wipe oczywiscie
ale jak nie potrafia w rzadzie odzyskac tych danych jakubowskiej bo jest zdjeta partycja to ja mam nadzieje ze tepsa ma takich samych specow <verybiglol>

to oczywiscie wszystko teoria i nie nalezy jej stosowac samodzielnie w domu a autor nie ponosi odpowiedzialnosci za ewentualnie wpadki ... bla bla bla

ps jaka jest kara za udostepnianie neo+ jak juz cie przylapia??

Ostatnio zmieniany przez przemo_one : 14.11.2003 o godz. 12:11
  Odpowiedz cytując ten post