Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.11.2003, 14:31   #2
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
A w jakiej wersji nero masz te opcje bo ja sprawdzalem na 6023 i nie mam tego? Moze to kwestia wersji nero tzn seriala? Jakos wczesniej tez nie wpadlo mi to w oko choc przyznam sie ze raczej nie zagladalem tam czesto bo zawsze "quick erase" mi wystarczalo.
Tak spekulujac to wyglada mi ze moznaby w ten sposob cos dograc do ostatniej sesji bez tworzenia nowej, oczywiscie na plycie wczesniej nagranej jako multisesyjna ...ale troche zgaduje i moze chodzic o cos innego.