Cytat:
|
Napisany przez exbach
Witam wszystkich 
Przyznam szczerze że nie bardzo wiem do czego można wykorzystać program DVD2DVD ? próbowałem na nim trochę ale mi nie wychodziło. Poza ty z informacji dydkusyjnych widać że stwarza on wiele problemów
|
widać niezbyt uważnie czytałeś, to co piszemy na forum o różnych metodach kopiowania DVD

użycie DVD2DVD-R (+ CCE) pozwala na uzyskanie najlepszej możliwie jakości obrazu - żaden program do "szybkiego" kopiowania (CloneDVD, DVD2One, DVDShrink itd) nie zapewni takiej jakości a w przypadku dłuższych filmów różnica będzie dosyć wyraźna... jeżeli ktoś preferuje jakość na nie szybkość kopiowania to dla niego 40 min. nie będzie żadną atrakcją bo lepiej poświęcić parę godzin i być zadowolonym z jakości. jedyną sensowną alternatywą jeżeli zależy nam szybkości (np. śpieszymy się na samolot

) jest InstantCopy, który ma b. dobry mechanizm transcodingu - reszta programów tego typu niestety zbyt tnie po jakości, żeby prawdziwy miłośnik filmu mógł to zaakceptować - chyba, że kolekcjonujemy filmy DVD tylko po to, żeby ładnie wyglądały na półce i robiły wrażenie przed znajomymi

co do problemów z programem ja nie miałem nigdy prawie żadnych a jak nawet authoring nie poszedł automatycznie (błąd Ifoedit) to bez problemu można to zrobić ręcznie - wystarczy odrobina wiedzy i cierpliwości.