|
Witam ponownie,
nawiązując do wątku, który zaczołem, kilka dni minęło ponownie powróciłem do tematu, otóż mam ciągle problem ze zgraniem materiału z płyty na dysk, dvddecryptor- na razie odpada (narazie nadal zgłębiam ifoedit-źle tworzy plik ifo, wydaje mi sie, że mniej więcej wiem o co chodzi długość kolejnych chapterów .... chyba) dvd shrink 2.3 - odpada zawiesza się w połowie zgrywania, dvd fab 1 również wersja lite 1 - błąd przy zgrywaniu wybranego materiału w obydwu przypadkach: Failed [2000.0] ?, dvd shrink 3 beta 5, wszystko okiej ale ... przy poprawnym zgraniu/wybraniu samego filmu ścieżki dzwiękowej i napisu pl, leży na dysku, odpalam instantcopy 8, dochodzi do 60% i instant się zawiesza/wywala ? O co chodzi czy trzeba może czymś poprawić materiał zgrany ? Jeżeli chodzi o to, iż instantcopy 8 ma możliwość zrzutu jako "only movie" to wiem, ale wybór scieżki dzwiękowej np angielskiej - w wielu przypadkach może się odbyć tak: dd2.0, dts, dd5.1 - a to kupa miejsca, które wolałbym przeznaczyć na film. Czy ktoś mógłby mi wskazać w czym problem (sprzęt p4 1.8GHz - wentyl thermaltake volcano 7+, 1GB ramu, 160gb hdd, płyta msi, grafika msi g4ti4200, zasilacz chieftec 360W (2fan),dvd-teac, dvd-r-teac, cdrw-teac - jak widać sprzęt jest okiej stabilny winda to win xp proff bez sp1 z licznymi łatami - chodzi bardzo stabilnie, fat32). Mówiąc szczerze kończą mi się pomysły. Proszę o kilka uwag, odrazu proszę chcę odrzucić dewagację nad innymi programami do kompresji niż instantcopy 8 (dvd2dvdr-zgłebiam) - dlatego, iż jakość/czas uzyskania jest dla mnie do przyjęcia.
Pozdrawiam serdecznie
Maciej
|