Dyskusja: LVD-2001 Recenzja?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.11.2003, 05:50   #4
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez SoBal
Witam!
Mam już od pewnego czasu w rękach (a raczej na biurku ) ten stacjonarny odtwarzacz DVD/DIVx/MP3/WMa i masy innych formatów. Myślę teraz nad procedurą testową, jeżeli wszystko zostanie łądnie zaplanowane to na CDRinfo zaczą pojawiać się również testy mało znanej firmy Ronin, które też mam już u siebie. Testy, które proponuję na początek:

-Odczyt DVD, DVD dwuwarstwowe, DVD+/-/R/RW/RAM.
-Odczyt VideoCD, SVCD, czegoś z multisesją (płyta A, zamkniętą B - niezamkniętą)
-Testy DAE z wykorzystaniem wyjść cyfrowych audio
-Filmy kompresowane przy pomocy: DivX 3.11, 4, 5 i x-vid (A - jeden na płycie, B - kilka filmów w tych formatach na jednej płycie DVD)

Mam w miarę dobrą kartę do grabowania obrazu - Hauupauge RV350, więc będą zrzuty ekranu ze wszystkich możliwych ekranów player'a. Jeżeli macie jakąś lepszą propozycję na kartę do grabowania - to walcie jak w dym. Proszę również o pomoc w ustaleniu procedury testowej.

Pozdrawiam.
Proponuje :

- odczyt płyt DVD+R/-R ze skompresowanymi filmami w opcji z menu i "only movie" czyli bez menu.
- odczyt płyt CDR/RW oraz DVDR z mp3, czy pokazuje całe tytuły, jakie jest menu do mp3.

Pozdrawiam

Jabba

SITH LORD
Jabba the Hutt jest offline