Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.11.2003, 09:22   #15
BD
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 15.07.2002
BD zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ormianin
Nie wierze BD ze wszytsko u Ciebie jest takie legalne...
na pewno tu i owdzie znajdzie sie jakis filmik na divixie, albo muzyczka w mp3?
To powiedz mi po co mialbym wydawac gruba kase na soft ktorego uzywam. Uzywam tylko legalnego softu i nie mam ani jednego pirata na swoim komputerze. Oczywiscie nie oznacza to, ze kupilem kazdy z posiadanych programow bo czesc z nich dostalem w zamian za podziekowania/reklame w moich ksiazkach lub na innych zasadach. Ale przykladowo Office kupilem placac za niego 2500 zl.

Mp3 oczywiscie mam - sam je zrobilem bo zainwestowalem dobry sprzet do sluchania muzyki na komputerze (Logitech Z680). Kupilem oryginalne plyty z muzyka i jak nie moge ich sluchac na komputerze (nie wszystkie dzialaja) to zrobilem z nich Mp3. Pracuje po nascie godziny przy kompie i tylko ten sposob sluchania muzyki mnie satysfakcjonuje. Kupile po kilka plyty audio miesiecznie i moja kolecja ma juz spore rozmiary. Wlasciwie zaczyna mi brakowac miejsca.

Divx - tak mam jeden filmik. Moje wydawnictwao zlecilo mi przygotowanie plyty wideo do ksiazki. Dostalem film w Divxie a nastepnie bawilem sie i zrobilem z tego VCD. Divx zostal bo zapomnialem skasowac. Na marginesie to szalenie ciekawy film. Wartka akcja dowcipne dialogi - polecam.
BD jest offline   Odpowiedz cytując ten post