BD ja zgadzam sie z toba ze ludzie powinni nauczyc sie szanowac prawa autorskie bo sa duze korporacje ktore tylko mogly by byc wieksze i silniejsze ale niektorym firmom naprawde przydal by sie zastrzyk gotowki
pamietacie tych od system shock'a 1&2?? dlaczego nie uzjrze trojki?? moze gdyby ludziska ich szanowali to by im placili za ich produkty i moze team by sie nie rozpadl!!!
mnie na przyklad denerwuje ze wszyscy na kompie musza miec office i inny komercyjny soft podczas gdy ten za free czasami jest o niebo lepszy - to tak jak z paskami u dresow
jak ktos przegrywa cd to musi miec clone cd i nie patrzy na to ze w zyciu nie widzial na oczy oryginala tylko same cd-rki "klonuje" <lol> - ale clone_cd musi byc

niektorzy ""komputerowcy"" to kretyni jak cholera ja tam mam winde tylko dla picu tego 2k3 a tak to jak windows to tylko 98se(mam licencje) a office to od trzech lat na kompie nie instalowalem nobo po co
do mnie nie przyjda a jak przyjda to nic nie znajda bo nie mam ani jednej pirackiej plyty(powaga) a hd to mi niechcacy upadnie czy cos
i jeszcze jedno kradzirz to kradzierz bez wzgledu czy to jest gra czy program czy media, a piractwo w rzeczywistosci to nie otwiera drogi tylko ja zamyka bo duzo ludzi nie tworzy bo wie ze i tak z tego nic nie bedzie mialo a w polsce wszyscy sa przywyczajeni zeby tylko cos za darmo capnac a moze tu kogos tam oszukac a moze sie nie skapnie ale nadejdzie ten dzien kiedy zapukaja i do waszych dzwi
ludzie wy nie znacie umiaru