Dyskusja: Multisesja w nero
Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.11.2003, 15:25   #10
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez niceboy
Skoro już poruszyłeś ten temat...
Dla mnie program poprawnie działający to progs w którym wszystkie jego opcje działają OK a więc i wskazanie na "pasku" a nie że musze wyszukiwać czegoś alternatywnego w Menu. Zasada jest prosta: albo opcja działa ok albo lepiej jej nie dawać wcale... a co do nośnika to jest to Verbatim Datalife i nie miałem z nim do tej pory żadnych problemów...
No OK, sprawdzilem wlasnie jak to w nero jest bo powyzszego posta pisalem z pamieci. Pasek na dole pokazuje prawidlowo, zajetosc plyty pokazana jest wlacznie z leadin i leadout dotychczasowych sesji, no i pozostale miejsce do wykorzystania rowniez. Wersja nero 6023, na wczesniejszych tez wydaje mi sie ze to dobrze pokazywalo ale glowy nie dam.
Info o nosniku pokazuje dokladnie w MB ile jest wykorzystane i ile zostalo do dyspozycji a pasek tylko zgrubsza, wiec czasami warto tam zajrzec jesli robimy kompilacje na styk a jak wiadomo owerburnu na multisesji nie zrobisz.