Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.11.2003, 15:13   #10
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez BD
Nie zalowalem poza tym nie mialem wyjscia - sa pewne standardy ktorych nie mozna zastapic Open Officem.

Oczywiscie moje problemy z Open Officem nie dotycza dziesiatek normalnych uzytkownikow i w ich przypadku nie dyskwalifikuja tego programu.
BD co to bylby za swiat gdyby tak wszystko krecilo sie na karuzeli legalnosci?

Piszac o legalnosci, zwroc uwage ze aby ludzie wykazali wieksza wlasna inicjatywe i gotowosc legalizacji czegokolwiek, nalezy ich potraktowac batem? Komuna tak juz nas uksztaltowala ze jak ktos nam da marchewke to my ja zjemy zamiast zasadzic, trzeba zmiany pokolenia zeby to sie zmienilo. Traktowanie ludzi kijem niczego tu nie zmieni, jeszcze nigdy nikt na swiecie nie stal sie tworczy wskutek przymusu, szczegolnie przymusu ekonomicznego (no bo z przymusem politycznym to byla cala sztuka socrealizmu, marna wprawdzie ale ktos kto to tworzyl naprawde wierzyl w te bzdury).

Przykro mi ze to napisze, ale Polske mozna chyba rozreklamowac jako wielkie zaglebie kretynow, prawnie rowniez, szczegolnie kiedy teraz wchodzi sie do Europy po trupach, nie liczac sie z szarym obywatelem...

oby ta legalnosc za wszelka cene, nieskonczyla sie ogolnonarodowym powstaniem niezadowolenia, ktore i tak od dluszego czasu zdaje sie juz szykuje

pozdrawiam

Ostatnio zmieniany przez Ormianin : 17.11.2003 o godz. 15:15
Ormianin jest offline   Odpowiedz cytując ten post