Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.11.2003, 22:08   #17
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Fantomas
Podejrzewam, że dostajesz komunikat 629 (w win98 i chyba 615 lub 619 pod 2k) - miałem tak przez kilka dni, aż się okazało, że "fachowiec" TPSA źle skrosował na centrali - pomógł w wykryciu tego jeden z chłopaków obsługujących w TPSA na Szerokiej w Toruniu - po kilku godzinach działało - ale 5 dni się naczekałem - najeździłem się po Toruniu jak głupi - TPSA- dom, kilka godzin wydzwaniałem do partyline 0 800 102 102 u nich i w biurze TPSA w Toruniu widniało, że wszystko jest zrobione dobrze - ino że na papierze/komputerze - rzeczywistość jednak była inna.

Teraz ładnie wszystko działa - padaczki od 30 września zauważyłem dwie: jedna kilkugodzinna i druga chwilowa.
Miłego dnia
Komunikat ma numer 680, ale to, co napisales, moze faktycznie miec miejsce. Probowalem zreszta dodzwonic sie do TP, zeby to wyjasnic, ale po raz kolejny juz stwierdzam, ze to graniczy z cudem. Ostatnio czekalem ponad godzine, az ktos sie raczy zglosic (wlaczony glosnik od telefonu i sluchalem sobie muzyczki). Dzisiaj czekalem dwadziescia minut i dalem sobie spokoj, bo musialem skorzystac z internetu.

Tak wiec modem dalej nie dziala, ja do Tepsy nie moge sie dodzwonic i tak to wszystko wyglada. I niech mi ktos jeszcze powie, ze ta firma nie jest monopolista...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post