Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.11.2003, 01:38   #1
Maciass
Nowy na forum

Data rejestracji: 16.11.2003
Maciass w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Klopoty z LiteOn 411s - pytanie do posiadaczy

No i stalem sie sczesliwym? posiadaczem nagrywrki jak temacie. Kupujac ja chodzilo mi glownie o zapis danych - myslenie o filmach zostawilem na pozniej. Nadmieniam, iz jestem baardzo pocztakujacym uzytkownikiem nagrywarek dvd a i w cdr nie bylem orlem - ot poprostu softu user -ale dosc gledzenia. Osso chozi...? pierwsze plyty oczywiscie poszly do kosza. Uzywalem nero 6...i softu zalczonego do LiteOn 411 s RecordNowDX no i efekt byl taki, ze mimo zakonczonej sesji pomyslnie naped nie widzial nic - w wypadku nagrania danych na Nero widzial jedynie plyte Audio z jakim tam pliczkiem - ke?!!!
Pytanie do posiadaczy - cos nie tak z nagrywarka?, softem?, kompem - moze ze mna? - mieliscie jakies klopoty? (dodam ,ze jedynie plyty RW nagarlem pomyslnie).
No i dzis mnie napadlo sprobowac przegrac pierwsze DVD - uzylem DVDXCopy - wszytsko szlo piknie - final takze nawtet sie odtwrzal tylko po wlozeniu do stacjonarngo DVD plyta miala czkawke - zreszta odtwarzana w nagrywarce takoz. - Pytanie do wszystkich czy to prgram, nagrywarka, czy brak elemetarnej wiedzy.
ostatnie pytanie czy filmy przegry..nagry-wane na LiteOn411s mozna odtwarzac z powodzeniem w stacjonarnych DVD?
Prosilbym o choc jakas porade bo do czwartku mam mozliwosc zwrocenia nagrywarki i wziecia nowego egzemplarza lub poprostu innej nagrywarki (opcja niechean ze wzgleu na koszty) - a moze nie porywac sie na + i - tylko na jednen system - hmmm tylko ktory?
Sorry za dlugosc
pozdrawiam
Maciass
Maciass jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online