Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.01.2002, 11:43   #5
obar
Forumator

Data rejestracji: 07.12.2000
obar zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
albertartu (05-01-2002 19:15):
Wysytarczy tez popatrzec na ich Chip Lab przecież to jest chore, skąd oni to biorą. Przeciez taki napęd cdrom jakim jest Teac CD-540E jest aż od 11 miejsca do 15 w rankingu, dlaczego taka rozbieżność? Dlatego, że zmieniłem wagi ale to też nic nie dało. Pod względem wydajności jest źle, ale pod względem funkcjonalności jest jeszcze gorzej, a przecież jak wiedzą ci którzy mieli okazje pracować na kiliku tych napędach które wyprzedzają w tym rankingu Teaca, (a jest to między innymi LG52 lub Asus 40 czy 50) że to duża przesada. Ja akurat miałem okazje pracować na tych trzech napędach prawie jednocześnie i jednoznacznym zwyciezcą w moim przypadku został Teac, właśnie pod względem funkcjonalności. Chipa nie kupuje już od 3 lat bo stwierdziłem, że kłamią i oszukują ludzi. Owszem parametry podają prawidłowe, ale od strony testów to robi wrażenie jakby ktoś im płacił za wyrażenie dobrej opini o danym sprzęcie.

Wow alem sie opisał
bo tak jest, ja również nie kupuje chipa od dłuższego czasu co nie znaczy ze go nie czytam , podobnie jak Auto Świata, kiedys kupowałem je nagminnie ale jak rozczaiłem ze przedrukowują testy z niemieckiego autobilda to po wysłaniu listu z pogróżkami żóciłem toscierwo do smieci...

pozdro 6
obar jest offline