Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.11.2003, 02:32   #1
Maciass
Nowy na forum

Data rejestracji: 16.11.2003
Maciass w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
DVDxcopy platinum a predkosc nagrywania

Mam pytanko - jak zwykle to u poczatkujacych bywa - podjalem sie wypalenia pierwszych filmow - oczywiscie w celach kopii zapasowych oryginalow co by tak miec jakby co....(sic) Wykonalem to idiotenprogramem jak w temacie. Efekt byl dobry ale nie dla mojego stacjonarnego DVD (Panasonic) a jakis szajsen dvd umieszczony u kolegi w telewizorze elemis lykal be z problemow. Czytalem troche na forum o klopotach ze stacjonarkami ze nie widza plyt.... no i tu - nie widza czy nie czytaja?
co jest podstawa do twierdzenia - ze sie nie da ogladac. W moim przypadku plytki nagrane dvdxcopy zatrzymuja sie w procesie odczytywania przez odtwarzacz mniej wiecej w tym samym miejscu - e (proces reading) znaczy widizi plyte nie radz sobie z jej odczytaniem. I wsio bylo by piknie gdyby nie to, ze raz sobie poradzila i radzi z 2 plyta filmu podzelonego na 2 w tym sammym procesie...ale o so chozi? - czy ma to moze jakis zwiazek z predkoscia nagrywania, ktorej nie mozna ustawic w dvdxcopy czy moze wogole soft jest do kitu i bedzie mozliwosc odtwarzania poprzez nagranie innym sposobem? A moze plyta -wszytkie nagrane na platinum x4 +. A moze wsio na raz.
A moze ja jestem poprostu cienias ....
PZDR
Maciass
niedouczony...
Maciass jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online