Cytat:
Napisany przez Maciass
Skoro forum DVD to moze to kogos zainteresuje - a moze juz ktos cos wie, widzial - w piatek t.j. 21.11.03 "znanna wszytkim" siec sklepow Biedronka rozpoczyna sprzedaz stacjonarnych DVD firmy "krzak" made in sciezka w dzungli. Moze nie byloby to rewewlacyjne ale...kosztuje 269 zeta, obsluguje sporo formatow w tym cdr +rw, odtwarza mp3, ma dekoder dolby dygital i dts out i kilka innych opcji... Ciekawy jestem czy ktos to moze widzial lub moze nawet mial okazje przetestowac..
Szajs to pewnie jest ale tanszych odtwarzaczy MP3 to chyba nie widzialem.. :-) A i ostatnio sie przekonalem, ze te tanie otwarzacze chetniej lykaja plytki DVD R wszelkiej masci niz wypasione firmowy...
pzdr
Maciass
To byla rekalama?
|
Za 199 szczesliwcy mogli nabyć Daewoo od Zubera (Breslau). Ale mało było - po 4 sztuki na sklep. Podobno w Poznaniu w Starym Browcu wybili szyby bo sprzedawano jakieś DVD za 100 zł ! Teraz w Breslau szykuje się 26.11 otwarcie Media Markt a Auchan na Bielanach. Pewnie coś rzucą taniego made in China (obóz pracy)...
A mój drogi (przy tych klockach) Pionek 444 czyta wszystkie płyty : DVDR + i -. No i VCD,SVCD, MP3. Brak mu tylko JPEG, WMA i ewentualnie popularnego ostatnio dvd-mp3.
Ja wolę swojego Pionka. Ale jak ktoś chce taniochy, na pewno ciś znajdzie. Niech rzuca okiem na rkelamy Euro RTV AGD, Media Markt, NeoNet i innych sieci - nawet Biedronek.
Jabba