Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.01.2002, 23:59   #2
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Zakupilem sam niedawno 50szt esperanzy zielone (cdr 700mb 24x) i nie mam dobrego zdania na ich temat. Do muzyki sie nie nadaja, a i nagrywara czesto wywala mi "medium error"....co prawda po kilku probach plytke przyjmie i nagra ok. ale jest to wkurzajace. Poza tym sa nieco grubsze od innych, co tez wydaje mi sie podejrzane. W zblizonych cenach polecam raczej platinum - nie mialem z nimi zadnych klopotow i chyba ponownie je kupie. Kumple maja podobne wrazenia. Pozdrawiam
Grzeniu
grzeniu jest offline