Dyskusja: jaka drukarka
Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.11.2003, 14:31   #7
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Zelea
dzieki andrzejj9...

a no bo wiesz jakos zniklem...

a teraz mam nowe sily... nie wiem czy kojarzysz kiedys jeden topic kiedy to pisalismy o pewnej delikatnej sprawie... zwiazana z plcia przeciwna... moja sie juz rozwiazala tamta i teraz jest nowa i jeste mega niesamowicie z tad moj powrot na forum... gdyz tak dobrze sie czuje ) hehe

a ja mam pytanie co powiedzieli byscie na Canona i250 ?? wiem ze to slaba maszyna ale mi ja polecono... niedawno... ??
A pewnie pewnie, ze pamietam

Co wiecej, napisze, ze moja sprawa ciagnie sie do dzisiaj (taki juz jestem, ze nie potrafie zrobic tego, co powinienem - przynajmniej jesli chodzi o plec przeciwna ) i dzisiaj po raz kolejny ide na uczelnie z nastawieniem, zeby cos w tym temacie zmienic

No coz, ciesze sie, ze u Ciebie wszystko w porzadku (a nawet lepiej ), trzymaj w takim razie za mnie kciuki

ps: A z drukarka jeszcze sprobuje Ci cos doradzic, jak wroce z uczelnie

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post