Dyskusja: Avi to DVD ???
Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.11.2003, 16:48   #15
donvit
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 24.01.2003
donvit zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Witam ponownie. Moim zdaniem SonicMyDVD to bardzo prosty i komunikatywny program do authoringu. Mozna przerobić dowolnie skompresowany materiał na całkiem przyzwoitej jakości DVD (oczywiście wszystko zależy od materiału źródłowego). Jak dobry jest to materiał powinien ocenić każdy z osobna tym bardziej, że jak powiedział mi ideJ, program prawdopodobnie oferuje tylko jednoprzebiegowe dekodowanie. Ja zrobiłem tym parę filmików i jakość jest dla mnie do przyjęcia. Co najważniejsze materiał źródłowy nie był wcale wysokiej jakości, ale co najważniejsze po dekoptresji nie pogorszył się. Poza tym rozdzielczośc telewizorowa znakomicie maskuje wszelkie niedociągnięcia, które na ekranie komputera mogą przeszkadzać. Polecanm ten program każdemu, kto nie chce się zbyt długo grzebać i interesuje go w miarę dobry materiał w krótkim czasie. Program rzeczywiście pozwala w sposób bardzo przystępny skonfigurować menu (nawet dunamiczne) w oparciu o tzw. templates, które doatkowo ściągać ze strony MyDVD i w dość ograniczony sposób modyfikować.
To na tyle.
Pozdrawiam (szczególnie ideJ`a)
Sound Blaster Live!
Ram 1000 MB PC 433
donvit jest offline   Odpowiedz cytując ten post