Dyskusja: NOSNIKI CD-R
Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.11.2003, 15:53   #49
rcobex
Roman Barbarzyńca

Data rejestracji: 01.09.2003
rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
coz.. litki 6s raczej ponizej 8 nie powinny schodzic - za nic i w zadnym wypadku na zadnych plytach

chyba ze konkretny model akurat ma tak ze lubi palic wolno - ale to wg mnie zadkosc - bo to troche z teoria i marketingiem nie ma wspolnego - nie da sie zrobic barwnika o rownie dobrej odpowiedzi na pobudzenie o roznych czasach- i jesli barwnik optymalizuje sie na wysokie predkosci - to gdzies musi byc dziura - i jest - przy niskich predkosciach

teoria wydaje mi sie trzymac kupy - zwlaszcza ze na wszystkich plytach jakie nagrywalem w celach testowych znalazla potwierdzenie...
za wyjatkiem speedx'ow ktore nagrywaly sie tak dziwacznie ze wyniki olalem [palily sie rownie tragicznie]

Kurcze Sid, mam jakąś pozostałość TDK Speed-X od Riteka, jak coś nagram to pokaże wykres z Kprobe. Wydaje mi się że jakość przy zapisie 24X była bardzo dobra ale nie pamiętam bo to jakieś dwa miesiące temu było. Nie mam zapisanego wykresu ale planuję dzisiaj coś zarchiwizować więc teścik napewno zamieszczę.